Antwoord op 8 vragen door het aankruisen van het antwoord dat het meest bij je mening aansluit en ontdek je ondernemersprofiel.

Heeft deze test je overtuigd om verder te gaan ?

Vul het aanvraagformulier, vrijblijvend in.

De C zijn dominant :

Man / vrouw veeleer van actie dan van denken. Je bent gemotiveerd door doelstellingen.

Je positioneert jezelf eerder als een commercieel entertainer. Essentieel voor de ontwikkeling van het bedrijf, zal je de omzet vanaf de bestaande structuren en producten ontwikkelen. Je zal je team inspireren door je energie en de verkoopsresultaten. Je kan nuttig geadviseerd worden over financiële aangelegenheden om de winstgevendheid van je zaak waar te maken of in marketing om de groei te laten toenemen en om de nodige afstand te nemen en je uit te dagen met betrekking tot je acties.

De M zijn dominant :

Man / vrouw veeleer in het denken en op creatief vlak  dan van actie, die niet van routine houdt maar die een groot vermogen heeft om verbanden tussen verschillende onderwerpen te leggen.

Je bent een geboren zakenman/vrouw, altijd op zoek naar een nichemarkt die je met de microscoop analyseert. Inventief, dapper (in woord, maar niet altijd in actie) en proactief trek je een spoor voor het succes van de komende jaren. Oppassen dat je team en de markt niet afhaakt. Vraag aan je adviseur om samen de commerciële en financiële indicatoren van je bedrijf zorgvuldig te volgen.

De L zijn dominant :

Vous êtes quelqu’un ayant du charisme et de l’empathie avec une capacité d’influencer les autres et de trancherJe bent iemand met charisma en empathie met een groot vermogen om anderen te beïnvloeden en te beslissen.Vous êtes quelqu’un ayant du charisme et de l’empathie avec une capacité d’influencer les autres et de trancher

Je bent een duidelijke leider. Altijd aan het hoofd van je team, dat je weet aan te sluiten aan je project. Je begrijpt dat het succes van een onderneming vooral een verhaal van mensen en motivatie is. Wees voorzichtig op het gebied van back office en winstgevendheid. Je kan nuttige adviezen krijgen van een uitstekende administratieve en financiële assistent, die ervoor zorgt dat je energie effectief gebruikt wordt en die je over de financiële aspecten adviseert.

De F zijn dominant :

Je hebt een afkeer voor risico. Je legt een grote nadruk op respect voor regels en wetten. Je denkt na voordat je iets doet en weegt het voor en het tegen af.

Je financiële gevoel zal zeer nuttig zijn voor het organiseren van het bedrijfsleven en alles wat rendeerbaar is. Vergeet echter niet dat het bedrijfsleven ook een cultuur, imago en mensen is. Uitsluitend naar het bedrijf kijken vanuit het financiële prisma kan je afleiden van de dagelijkse realiteit van je klanten en medewerkers. Je wordt nuttig geadviseerd door een “people leider” of zelfs een markeeter.

De A zijn dominant :

Je bent iemand die zijn gang gaat en pas later nadenkt. Pionier in hart en  ziel, ben je constant op zoek naar nieuwigheden en adrenaline.

Je bent een avonturier. Je droomt sinds heel lang van het overnemen van een onderneming met de primaire doelstelling om je vermogen voor het nemen van risico’s te kunnen bewijzen en nieuwe uitdagingen succesvol waar te maken. Eindelijk ontsnap je aan de hiërarchie en omslachtige bureaucratie. Je kan inderdaad snel worden overweldigd door de administratieve en sociale verplichtingen die het leven van elk bedrijf regelt. Hierbij zal het advies van een financiële adviseur niet overbodig zijn.